Vesti Fischer u sezoni 2018-2019 - Skije THE CURV

Fischer u sezoni 2018-2019 - Skije THE CURV

| 19.12.2018. | Fischer
the curv01 960x584

I u sezoni 2018 / 19 glavna linija Fischera je serija skija THE CURV. Skije THE CURV su osnovale tri legende alpskog skijanja, Hans Knauss, Mike von Grüningen i Kristian Ghedina. Skija je osvojila i ISPO AWARD GOLD WINNER 16 / 17.

Tehnologije, koje su korišćene kod skija najviše ranga, prilagodili su vrhunskim skijašima, skijašima koji od skije očekuju najviše.

Skija THE CURV biće na raspolaganju u četiri modela, i to su THE CURV BOOSTER, THE CURV GT, THE CURV DTX  i THE CURV TI ALLRIDE / THE CURV RACE.  

Za žene je pripremljen model MY CURV, koji uključuje sve karakteristike kao ostale skije iz serije The Curv.



Svi modeli u seriji THE CURV imaju:

TROSTRUKI RADIJUS koji obezbeđuje univerzalnost skije. Prednji deo skije je slalomski za brži ulaz u zavoj. Srednji deo je veleslalomski za stabilnost kod vođenja zavoja, zadnji deo je opet slalomski za agresivan izlaz iz zavoja i brzu pripremu novog zavoja.

KONKAVNI SIDEWALL za glatko klizanje kroz zavoj i kod većih nagiba. Trenje sa snežnom podlogom je na taj način smanjeno na minimum.

DIAGOTEX™ za poboljšanu torzionu otpornost. Karbonska vlakna postavljena su diagonalno, što u kombinaciji sa titanuim pločama omogućava izuzetnu torzionu stabilnost.

PRILAGODLJIV KARAKTER - Različita geometrija kod različitih dužina skija omogućava, da duža skija ima radijus veleslalomske učiteljske skije, a kraća skija radijus slalomske skije.

 

KOLEKCIJA THE CURV:

RC4 THE CURV CURV BOOSTER

RC4 THE CURV GT


RC4 THE CURV DTX:

RC4  THE CURV TI

 RC4 THE CURV RACE

 

Komentari