Vesti Fischer - Noviteti za sezonu 2020/2021

Fischer - Noviteti za sezonu 2020/2021

| 13.11.2020. | Fischer
fISCHER 7


Najbolje za najbolje! Sa predstojećom zimom na planinama dolazi i potpuno prerađena serija RC4. Porodici se pridružio novi model - RC4 CT! Pored novog dizajna, svi modeli imaju i novi Race Cut 4, što značajno doprinosi boljoj kontroli, tačnosti i ubrzanju.



OBNOVLJENA FISCHER RC 4 SERIJA SKIJA

RC4 WORLDCUP CT
Skije RC4 WC CT razvijene su u Fischerovom takmičarskom odeljenju i odlikuju se izvanrednom preciznošću i kontrolom. Novi oblik skija pomaže u poboljšanju ubrzanja i odziva. Takođe, skija brže reaguje na određene impulse, ali je i dalje izuzetno stabilna. Po celoj dužini opremljena je Diagotex-om, što doprinosi odličnoj torzionoj stabilnosti. Sa takmičarskom M/O podložnom pločom, ova je skija ispunjava sve ono što treba vrhunskom skijašu!


RC4 WORLDCUP RC PRO / M-TRACK
Fischerov klasik - veleslalomska skija sa sendvič konstrukcijom i dvostrukim titanijumom. Dizajnirana je za dobre skijaše koji uživaju u dužim zaokretima i većim brzinama. RC4 WORLDCUP RC skija dostupna je u dve verzije, s klasičnom M-TRACK podložnom pločom i takmičarskom M/O podložnom pločom, što skiju čini još agresivnijom i impulsivnijom.


RC4 WORLDCUP SC PRO / M / O
RC4 WORLDCUP SC PRO je slalomska skija koja pruža najbolje moguće skijanje za vrhunske skijaše, preporučuje se za instruktore skijanja i sve one koji se žele osećati kao da su savladali slalomske zaokrete do savršenstva. U ovoj sezoni ovaj model je došao i sa novim RC4 dizajnom, a u sebi krije mnoštvo tehnologija: "Hole Ski" (rupa sa "čistim prozorom"), drveno jezgro sa titanijumom od 0,8 mm i "sendvič" konstrukcijom. Poluprečnik na dužini od 165 cm je 13 m, što omogućava beskompromisno spajanje slalomskih zaokreta. RC4 Worldcup SC takođe postoji u dve verzije; sa klasičnom M-TRACK podložnom pločom i takmičarskom M/O podložnom pločom, što skiju čini veoma agresivnom i impulsivnom.

RC4 RCS ALLRIDE
RCS skija je izuzetno svestrana skija, koje čini radijus skije od 14,5 m na skiji dužine 165 cm. Sendvič konstrukcija i drvena jezgra sa 0,5 dodatnog titnanijuma omogućavaju tekuće spajanje zaokreta sa odličnim prijanjanjem i torzionu stabilnost. Znači za sve one koji vole i kratke i malo duže zaokrete!


 

FISCHER MULTILAST SISTEM  SKIJAŠKIH CIPELA

U sezoni 2020-21, Fischer je redukovao i preuredio svoju kolekciju skijaških cipela. Tako možete pronaći iste modele različitih širina i tvrdoća. Novi modeli u kolekciji su CURV GT i CURV ONE.

CURV GT izuzetno je lagana cipela izrađena od Vacu-plasta, tako da se može dodatno prilagoditi stopalu i postupkom vakumiranja. Pancerica je u sredini široka 96 mm i napravljena je za dobre skijaše, koji vole takmičarski stil i traže skijašku cipelu koja pruža odličan kontakt sa skijama.

Model CURV ONE je u sredini malo širi (101 mm) i odličan je izbor za one skijaše koji vole malo više komoditeta, ali ne žele patiti od performansi. Cipele CURV ONE mogu se prilagoditi  i postupkom vakumiranja.



SKIJAŠKE LINIJE

Linija THE CURV i dalje ostaje važan deo Fischerove kolekcije. Tehnologije korišćene u skijama najvišeg ranga prilagođene su vrhunskim skijašima koji od svojih skija očekuju samo najviše. Skija The CURV dostupna je u četiri verzije, a to su CURV BOOSTER, CURV GT, CURV DTX i CURV TI ALLRIDE/CURV RACE.

Za žene je napravljen model MY CURV, koji ima sve karakteristike muške skije.

Svi modeli u seriji THE CURV imaju TROSTRUKI RADIJUS, UDUBLJEN SIDEWALL, DIAGOTEX ™ i PRILAGOĐEN KARAKTER.

TROSTRUKI RADIJUS

UDUBLJEN SIDEWALL

DIAGOTEX ™

PRILAGOĐEN KARAKTER


Skijaška linija RC ONE pravi je izbor za neuporedivo terensko iskustvo. Skije serije RC ONE se sa posebnom lakoćom upravljaju na različitim terenima. Odlikuje ih okretnost i agilnost, što skijašu olakšava pristup savršenoj tehnici.


Ulaz u zaokret je jednostavan i lagan, uglavnom zahvaljujući tehnologiji BAFATEX®, koja uključuje u zaokret i rep skije, smanjuje težinu i vibracije, što sve RC ONE modele čini lakim za upotrebu. Skije balansiraju dinamiku kod većih brzina i različitim dužinama zaokreta.

Modele u ovoj seriji krasi i tehnologija trostrukog radijusa koja skijama daje jedinstvenu svestranost i mogućnost brze reakcije i potpune kontrole. Sofisticirana upotreba materijala poput titanijuma pruža stabilnost, sigurnost i izuzetnu mekoću prilikom skijanja velikom brzinom i na tehnički zahtevnim terenima.
 



SKIJAŠKO TRČANJE - CROSS COUNTRY

Ponekad se istorija piše u stotinkama sekunde. Imajući ovo na umu, Fischer je dizajnirao novi SPEEDMAX 3D, koji je dizajniran da smanji trenje koje često takmičarima oduzima vreme i brzinu klizanja.
Materijal na bočnoj kliznoj oblozi može se podmazati radi poboljšanja klizanja, a Cold Base Bonding omogućava bolju apsorpciju.


U kombinaciji sa ostalim najsavremenijim tehnologijama koje smanjuju težinu skije, nova generacija Speedmaxa razvijena je sa ciljem da bude najlakša i najbrža u istoriji.

TWIN SKIN je nova tehnologija u skijama za klasičnu tehniku. U srednjoj trećini se na skijama nalaze dve kože, koje pružaju dobro prijanjanje pri penjanju i odlična klizna svojstva.

TURNAMIC® je kod Fischera novi sistem vezova, čija konstrukcija je na postojećim standardima. Kompatibilan je sa NNN sistemom i PROLINK đonom. Novi sistem vezova Turnamic® jednostavan je za upotrebu – nisu potrebni nikakvi alati. Upravo ta činjenica vezove čini izuzetno dinamičnim, jer se položaj može promeniti u bilo kom trenutku u zavisnosti od snega, stanja staze i vremenskih uslova.



Kompletnu ponudu Fischer proizvoda možete pogledati u našim prodavnicama:

1.Avantura Shop Beograd;
Jurija Gagarina 14, Belvil-zgrada Suncokret, 11070 Novi Beograd
Telefon: +381 65 301 33 10

2. Avantura Intersport;
Pijaca bb, 31315 Zlatibor
Telefon: +381 66 01 33 10


Takođe, sve informacije o opremi, prodajnim mestima, savete oko izbora opreme možete dobiti putem e-mail adrese fischer@avanturasport.rs



Komentari