Vesti Bjelasica - Ispunjeno obećanje, otvara se skijalište

Bjelasica - Ispunjeno obećanje, otvara se skijalište

Kolašin | 07.12.2012. | cdm.ne
stazekolasin03

Boban Šćepanović, direktor Ski-centra Kolašin 1450, ispunio je dato obećanje dato obećanje da će sa prvim snegom početi da radi skijalište na Bjelasici. Izjavio je da je postignut je sporazum sa radnicima o zaostalim dugovanjima, zbog čega je inspekcija rada još u martu zatvorila skijalište i da će svim ljubiteljima skijanja vrata Ski-centra Kolašin 1450 biti otvorena oko 23. decembra 2012.

"Cene ski-pasa i iznajmljivanja opreme biće na nivou prošlogodišnjih, a biće i dobar popust za grupne i višed nevne posete. O ostalim cenama još je rano govoriti”, kazao je Šćepanović.

"Radnicima će biti isplaćen dio duga, a po sporazumu napravljena je dinamika isplata zaostalih zarada. Upravo šaljem dopis inspekciji rada da su se stekli uslovi za uklanjanje zabrane rada na skijalištu”, kazao je Šćepanović i naglasio da veliku zahvalnost duguje i predsjedniku opštine Kolašin Darku Brajuškoviću, koji se uključio u rješavanje problema.

Radnici Ski-centra, kako su kazali, nakon što su došli do dogovora sa poslodavcima, danas kreću da rade na pripremi skijaških staza, remontu i ser visiranju opreme i vozila, kao i da pripremaju restoran za prve goste.

Komentari