Vesti Biatlon - Sjenica domaćin Balkanskog letnjeg kupa

Biatlon - Sjenica domaćin Balkanskog letnjeg kupa

Sjenica | 11.08.2017. | radiostoplus.com
biatlon sjenica 3 696x469

Na stazi Nacionalnog biatlon centra Žari u Sjenici danas je počeo zvanični trening za predstojeći Balkanski kup u letnjem bitlonu, koji će tokom vikenda okupiti takmičare iz Turske, Švedske, Makedonije i Bosne i Hercegovine.    

Tehnički direktor trke Murat Hodžić izjavio je radiju Sto plus da očekuje kvalitetno sportsko nadmetanje i dodao da manifestacija svake godine prerasta u sve značajniji sportski događaj.

“Ove godine ćemo na takmičenju prvi put imati ekipu iz Švedske sa muškom i ženskom postavom, došlo je njih dvadesetak. Uslovi za odvijanje takmičenja na stazi su fantastični jer se trening odvija na jednoj od najboljih staza na Balkanu, a pored rol bana, takmičarima je na raspolaganju plivanje u jezeru i vožnja kajaka”, dodao je Hodžić.

On je podsetio da je ovaj sportski događaj, osim popularizacije letnjeg biatlona, važan jer promoviše i razvija turističke potencijale Sjenice.

            Izvor, foto:  radiostoplus.com   D. Selmanović

------------------------------------------------

OTVORENI REGIONALNI BALKAN ROLER Kup 1

26. jul 2017.
Biatlon savez Srbije, na čelu sa novim rukovodstvom, ove godine je organizator Open Balkan Roller Cup 1 u Sjenici od 11.-13.VIII 2017. godine gde će u ovom međunarodnom biatlon takmičenju u disciplinama SPRINT i PURSUIT uzeti učešća preko 80 (osamdeset) takmičara iz 7(sedam) zemalja Balkanskog Regiona i to : Hrvatske, Rumunije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Grčke, Makedonije i Srbije.

Pozivaju se svi zainteresovani da dođu i podrže ovaj događaj, svako u svom svojstvu. Za informacije u vezi takmičenja, klikni ovde.

            Izvor: www.biathlon-serbia.org.rs

--------------------------------------------
Na žalost, posle ovih vesti nema izveštaja sa održanih takmičenja kao i postignutih rezultata...
               pr.admin


 

Komentari