Vesti Biatlon - Održana redovna izborna Skupština Biatlon saveza Srbije

Biatlon - Održana redovna izborna Skupština Biatlon saveza Srbije

Sjenica | 19.06.2014. | sjenica.rs
bsssjenica14062014b

U Sjenici je 14. i 15. juna 2014. održana redovna izborna Skupština Biatlon saveza Srbije kao i sastanak predsedništva ovog saveza gde je za predsednika ponovo izabran Milivoje Ilić.

On je ovom prilikom istakao: Skupština je bila veoma konstruktivna u cilju uspostavljanja jednog sistema i odnosa koji će doneti boljitak našoj organizaciji kako u pogledu ljudskih, tako i organizacionih, fizičkih i finansijskih resursa sa ciljem stvaranja konkurentnosti našeg sporta u okviru porodice zimskih olimpijskih sportova.

Nakon sednice Skupštine održana je i sednica novog Predsedništva saveza na kojoj smo mi podelili zadatke. Sa velikom zadovoljstvom potvrđujem da je organizacija dobila i deo koji nam je falio, oko inagurisanja generalnog skretara koji preuzima jedan deo vrlo važnih poslova u organizaciji koja više nije na onom nivou koji samo obavezuje amaterske, već i organizacije koje teže da budu nešto više od pete amaterske kategorije.

Duboko sam ubeđen da će novi sastav Predsedništva i klubova koji su ovde bili prisutni u maksimalnom broju, njih 11, doneti maksimalni boljitak i zadržati status Biatlon saveza Srbije kao sporta od posebnog interesa za republiku Srbiju.

;

 

Komentari