Vesti Biatlon - Na pripremama u Banskom svi dobro motivisani

Biatlon - Na pripremama u Banskom svi dobro motivisani

Bansko, BUL | 11.08.2013. | skijanje.rs
milanko640x389jpg

Najbolji biatlonac Srbije Milanko Petrović se od 3. avgusta 2013. nalazi na tronedeljnim pripremama u ski centru Bansko u Bugarskoj. Trening koji sprovode je vrlo intenzivan, kako vezano za kondiciju i tehniku vožnje na roller skijama, tako i gađanje.

Trener Tihomir Milosavljević je za sajt Skijanje.rs prokomentarisao njihovih prvih 7 dana priprema: "Urađenim na ovim pripremama mozemo biti potpuno zadovoljni, kako trčanjem tako i gađanjem koje je u odnosu na prošle sezone u ovo vreme i te kako bolje. Najbolji pokazatelj će biti Balkan cup u letnjem biatlonu koji se sledećeg vikenda održava u Banskom, na kojem nastupamo i tražimo šansu za plasman medju prva tri čime bi bili zadovoljni".

"Posle ovog takmičenja ostajemo još jednu nedelju na pripremama da dovršimo zacrtano za ovaj deo pripremnog perioda" - izjavio je trener Tihomir Milosavljević.

U četvrtak je Milanko na svojoj FB strani napisao: "Prvi jaki trening u ovoj sezoni je odrađen...Počelo je brušenje za narednu sezonu".

Sa njima na ovim pripremama su i naše dve malade takmičarke u skijaškom trčanju, Ivana Kovačević ('94) članica kluba Lavina - Beograd i Anja Ilić ('98), članica kluba Zvezda - Zlatibor. One svoje pripreme baziraju na skijaskom, odnosno na roller-ski trčanju. "Ekipa u Bankom je pojačana sa ove dve devojčice jednako motivisane kao i mi... I zaista su dobro motivisane i do sada sve odrađuju što im se zada, a mnogo rade i na tehnici" - pohvalio je njihov odnos prema ovim pripremama trener Tihomir Milosavljević.

VIDEO: Ivana i Anja na treningu 9. avgusta 2013.

 

 

Galerija slika

Komentari