Vesti Biatlon - Milanko Petrović na pripremama na Pokljuki u Sloveniji

Biatlon - Milanko Petrović na pripremama na Pokljuki u Sloveniji

Poljuka, SLO | 22.06.2013. | skijanje.rs
milankotihomiroslo2013

Najbolji srpski biatlonac i trkač na skijama Milanko Petrović se od 12. juna nalazi na pripremama u biatlon centru Pokljujka u Sloveniji. Pripreme sprovodi pod nadzorom trenera Tihomira Milosavljevića, a glavnim cilj je što bolje se pripremiti za predstojeću sezonu Biatlon Svetskog kupa i Zimske Olimpijske igre u Sočiju u februaru 2014.

Kao i prosle godine, sa Milankom trenira i makedonski reprezentativac Darko Damjanovski. Ovde na Pokljuki su se prvi put u ovoj pripremnoj sezoni sreli sa strelistem i treniraće gađanje sa biatlon puškama. Uskoro bi trebalo da im se pridruži Emir Hrkalovic naš drugi najbolji reprezentativac u biatlonu.

Ove Milankove pripreme, na osnovu realnih rezultata koje je postigao finansira Olimpiski komitet Srbije iz sredstava Olimpijske solidarnosti.

Inače, na Pokljuki ovih dana svoje pripreme realizuju i reprezentacije Rusije - A tim muški i ženski, Ukraine - A tim muški i ženski, Slovenije -A tim muški kao i ženski A tim Češke.

Malanko u Sloveniji ostaje do 26. juna, kada odlazi u Italiju, gde kao jedini predstavnik Srbije učestvuje na Letnjem Biatlon festivalu koji se od 26. do 30. juna  održava u mestu Frassionoro.

Komentari