Vesti Austrijanac Max Franz novi član Fischer race team-a

Austrijanac Max Franz novi član Fischer race team-a

Ried im Innkreis, AUS | 03.05.2018. | fischersports.com
maxfranz640x389

Sezona 17/18 Svetskog kupa u alpskom skijanju je završena, uprkos rastućim temperaturama, Fischer Race familija se već priprema za sledeću sezonu.

U Fischeru su posebno radosni zbog potpisivanja Ugovora sa austrijskim skijašem specijalistom za brzinske discipline Maksom Francom (Max Franz) koji će u buduće voziti na komplet Fischer ski opremi - skijama, pancericama i vezovima.

28-godišnji skijaš Maks Franc biće deo austrijskog tima Fischer Race Family u sezoni 18/19. Skijaš iz Koruške je najbolji u disciplinama Spust i Super G, što je potvrdio sa nekoliko završnica na podijumu i bronzanom medaljom na Svetskom prvenstvu u St. Moritzu.
On je optimista u budućoj saradnju sa Fischerom: "Drago mi je što sam na brodu sa porodicom Fischer Race i takmičim se u sezoni 18-19 zajedno s novim partnerom. Sa austrijskim proizvodom pod mojim nogama i snažnim kolegom u timu kao što je Vinc Kriechmayr koji takođe vozi brzinske discipline. Uveren sam da ću biti u dobroj formi u predstojećoj sezoni. Cilj je da osvojim medalju na Svetskom prvenstvu u Are-u. "

Racing direktor Fischer-a Siegi Voglreiter je zadovoljan novim ugovorom sa specijalistom za brze discipline: "Siguran sam da će Mak biti velika prednost porodici Fischer Race u brzinskim takmičenjima. Zajedno sa Vincentom Kriechmayrom, mi ćemo imati jaku, mladu ekipu iz ski tima Austrije čije su osobine izjednačene i mogu skijati jedan uz drugog sa najboljim performansama. Pored toga, od njih dvojice dobićemo važne povratne informacije za dalji razvoj naših proizvoda - što će nam omogućiti da
zajedno budemo još uspešniji.
"



FISCHER SPORTS GMBH
Od osnivanja 1924. austrijska kompanija poznata je po inovacijama i najnovijim tehnologijama. Fischer Sports GmbH je dobavljač  Fischer Sports je vodeći svetski tržišni lider i jedan od najvećih svetskih proizvođača ski opreme za Alpsko i Nordijsko skijanje, a takođe je specijalizovan i za hokej.
Sedište je u Ried im Innkreis u Austriji, a proizvodni pogoni se nalaze u samom Ried im Innkreis-u i u mestu Mukachevo u Ukrajini. U grupu kompanija nalazi se i uspešna podružnica Löffler, koja se također nalazi u Ried im Innkreis.


Galerija slika

Komentari