Vesti Audi je produžio saradnju sa FIS Alpskim Svetskim Prvenstvom sve do 2017.

Audi je produžio saradnju sa FIS Alpskim Svetskim Prvenstvom sve do 2017.

| 05.11.2012. | fis, bihski.com
fis1093480

Baš na samom početku Audi FIS Svetskog kupa sezone u alpskom skijanju, Audi je u Soldenu objavio da će se trke Svetskog Prvenstva u Alpskim disciplinama u 2015. i 2017. godini nastaviti održavati pod njegovim znakom.

Kompanija se saglasila sa FIS-om i Europian Broadcasting Uniom (EBU), vlasnikom prava i partnerom FIS, da i posle Schladminga 2013. nastavi sponzorski ugovor i na Svetskim prventvima Vail - SAD 2015. i St.Moritz - Švajcarska 2017.

"Sa takmičarima iz više od 60 zemalja i tv prenosima širom sveta, FIS Svetska Prvenstva u alpskom skijanju su jedna od glavnih sportskih desavanja tokom zime”, kaže Luca de Meo iz marketinga i prodaje Audija. " Mi se nadamo da ćemo ostati partneri sa takmičarima i nakon sledećeg Svetskog Prvenstva i tako Audi približiti svim gledocima u emotivnom i vrhunskom sportskom okruženju".

Gian Franco Kasper, predsednik FIS, pozdravio je produženje saradnje:”Audi je partner FIS-a proteklih deset godina i za to vreme je mnogo doprineo zimskim sportovima. Privrženost ove marke skijanju ide mnogo dalje od uloge sponzora. Sa svežim idejama Audi nastavlja da daje našim takmičenjima nove impulse. Zajedno sa EBU, mi se nadamo da ćemo imati ugovore za najmanje još tri Svetska Prvenstva.

Audi je aktivan u zimskim sportovima više od trideset godina, uključujući i partnerstvo sa petnaest nacionalnih smučarskih saveza. U sezoni 2002/03. Audi FIS Worl Cup je imao svoju premijeru pod znakom audijeva četri kruga. Na početku ove godine ugovor sa Audijem o njegovom sponzorstvu nad Svetskim kupom u alpskom skijanju je produžen do 2018.godine.

 

Komentari