Vesti Alpsko skijanje - Nevena Ignjatović pobedom završila takmičarsku sezonu

Alpsko skijanje - Nevena Ignjatović pobedom završila takmičarsku sezonu

Krvavec, SLO | 07.04.2017. | Skijanje.rs
nevena krvavec 480x292

U slovenačkom ski centru Krvavec u sredu i četvrtak 05-06. aprila 2017 vožene su dve trke veleslaloma kateforije FIS u organizaciji Ski klub Ljubljana - Kristijanija.

Na trci u četvrtak pobedila je najbolja skijašica Srbije Nevena Ignjatović i osvojila najbolje FIS bodove ove sezone u veleslalomu (12,07). Drugo i treće mesto su zauzele slovenačke skijašice Ana Bucik i Andreja Slokar sa 0,6 odnosno 0,7 sekundi zaostatka.

Dan ranije u sredu, Nevena je zauzela drugo mesto i 12,86 FIS bodova. Ovog puta je Ana Bucik bila brža od Nevene za 0,39 sec. Treće mesto je zauzela čehinja Martina Dubovska.

"Jučerašnjim veleslalom na Krvavcu, završila sam sezonu 16/17 baš onako kako sam želela. Pobedom!
Ove zime pobedila sam samu sebe i neizmerno sam srećna zbog toga. Srećna sam i zadovoljna svojim skijanjem i svim plasmanima u Svetskom kupu.
31. pozicija na fis listi u slalomu mi daje ogromnu motivaciju i želju za daljim napretkom. Takođe sam se dosta popravila i na listi u veleslalomu.
Biće sve teže i teže doći do vrha, ali radujem se izazovima koji me očekuju. Tamo sam gde pripadam i za to sam radila i živela do sada... Spremna sam :)
Hvala svima na podršci..
." - navela je Nevena na svojoj Facebook strani.

Čestitke Neveni za odlične rezultate tokom ove sezone!!!

      Foto: Gepa pictures

Galerija slika

Komentari