Vesti Alpsko skijanje - Dva podijuma za kraj sezone Nevene Ignjatović

Alpsko skijanje - Dva podijuma za kraj sezone Nevene Ignjatović

Polyarny Zori, RUS | 13.04.2015. | skijanje.rs
nevenarusapril20151a640

Najbolja Srpska skijašica Nevena Ignjatović završila je ovu takmičarsku sezonu 2014/2015. uspešnim nastupom na FIS trkama Kupa Rusije voženih u ski centru Salma iznad grada Polarne Zore (Polyarny Zori / Полярных Зорях) od 09-12. aprila 2015.

Prva dva dana vožene su slalom trke i nevena se oba puta popela na pobedničko postolje. Na prvom slalomu u četvrtak Nevena je zauzela drugo mesto, a dan kasnije treće mesto.

Na trkama veleslaloma, takođe je imala zapažene plasmane među prvih deset. U subotu je bila šesta, a u nedelju je zauzela sedmo mesto.

"Sezona je oficijalno gotova za mene, moram priznati jedna od najtežih do sada. Puno neočekivanih stvari se dogodilo, ali dala sam sve od sebe do samog kraja. Srećna sam sa svojim prvim bodovima u Svetskom kupu i svim medaljama koje sam osvojila, bilo ih je tačno 10. Hvala vam na podršci. Sada ostaje da rešim moje koleno, odmorim se i krenem sve ispočetka na pravi način!" - navela je Nevena na svojoj Facebook strani.

Skijalište Salma udaljeno 10km od grada Polarne Zore nalazi se na severozapadu Rusije u Murmanskoj oblastu blizu granice sa Finskom. Detaljnije na http://salma-ski.ru

Galerija slika

Komentari