Vesti Alpsko skijanje - Crnogorska skijaška reprezentacija na pripremama u Austriji

Alpsko skijanje - Crnogorska skijaška reprezentacija na pripremama u Austriji

| 22.12.2015. | mnemagazin.me
mne ski 3a

Članovi crnogorske pionirske i juniorske skijaške reprezentacije borave na austrijskom glečeru-Mölltaler . S pripremama su počeli, kako kaže Rajko Kosić, direktor reprezentacije, još 26. avgusta, kondicionim treninzima na Žabljaku.

-Dok su reprezentativci podizali svoju formu na zavidan nivo, stručni tim crnogorskog skijaškog saveza napravio je plan za dalji rad. U periodu od septembra do decembra, reprezantivci su četiri puta bili na glečeru.

Stariji članovi tima, Bojana i Nadežda Milošević, Bojan Kosić, Eldar Salihović i Ivana Bulatović potrudiće se da ostvare što bolje rezultate na FIS trkama.

Pioniri, Jovan Zeljko, Aleksandra Vujisić, Jelena i Ivana Radović, Jelena Vujičić i Ivana Milošević nastupiće na međunarodnim takmičenjima. Treninzima su se u skladu sa obavezama priključivali Igor Zeljko, Nikola Pejović, Milena Radojičić i Mina Kovačević. Pored pionira i juniora sa reprezentacijom treniraju i cicibani, Petar Kasom i Vladimir Vukmirović -rekao je Kosić.

Direktor i treneri Marina Kosić, Pavle Kasom i Budimir Abramović nadaju se što boljim plasmanima.

Kažu da će, ukoliko bude uslova, trening nastaviti na crnogorskim skijalištima. U suprotnom reprezentativci će ponovo doći na Mölltal.

 

Galerija slika

Komentari