Vesti Alpsko skijanje - Bode Miller propušta predstojeću takmičarsku sezon

Alpsko skijanje - Bode Miller propušta predstojeću takmičarsku sezon

| 19.10.2015. | index.hr
bodemiller

Legendarni američki skijaš Bode Miller (38) propustiće predstojeću sezonu Svetskog kupa kako bi se posvetio porodici i farmi čistokrvnih konja čiji je vlasnik.

"Malo ću se odmoriti od skijanja, no to ne znači i moje zbogom ovom sportu. Moji prioriteti sada su porodica i farma sa 15 konja," poručio je vlasnik šest olimpijskih medalja, od toga jedne zlatne u superkombinaciji u Vankuveru 2010.

Bode Miller i njegova supruga Morgan Beck u maju mesecu su dobili sina Nasha Shana koji je njegov treći sin. Iz veze sa Chanel Johnson ima sedmogodišnjaka Neesyna, a iz veze sa Sarom McKenne ima dvogodišnjeg sina Samuela. "Već mesecima se nisam pošteno naspavao. Ali isplati se. Porodica je sada najvažnija."
 
Miller je u karijeri dva puta bio pobednik Svetskog kupa, ostvario je 33 pobede, a na jednu od stepenica pobedničkog postolja penjao se ukupno 79 puta. Još nije doneo odluku o definitivnom završetku karijere, međutim smatra kako je njegov nastup na Olimpijskim igrama 2018. godine u Pyeongchangu malo verovatan.

 

Komentari