Vesti Alpsko paraolimpijsko skijanje - Jugoslav Milošević na završnim pripremama za Zimske paraolimpijske igre u Sočiju

Alpsko paraolimpijsko skijanje - Jugoslav Milošević na završnim pripremama za Zimske paraolimpijske igre u Sočiju

| 25.02.2014.
jugoslavmilosevic960

Naš jedini reprezentativac u alpskom paraolimpijskom skijanju Jugoslav Milošević obavlja završne pripreme u austrijskom skijaškom centru Innerkrems pred odlazak na Zimske paraolimpijske igre u Sočiju, gde će nastupiti u disciplinama slalom 13. marta i veleslalom 15. marta. Zimske paraolimpijske igre u Sočiju će biti održane u periodu 07.-16.03.2014.

Usled neugodne povrede koju je doživeo početkom decembra na treningu u austrijskom ski centru Hintertux propustio je veći deo takmičenja u decembru i januaru mesecu.

Nakon uspešnog i brzog oporavka od neugodnog preloma leve potkolenice (fibula), početkom decembra, nastavio sam sa pripremama za odlazak na Zimske paraolimpijske igre u Sočiju krajem januara. Prvi deo priprema obavio sam na Staroj planini zajedno sa takmičarima Ski kluba Midžor iz Knjaževca. Nakon toga učestvovao sam na finalu Evropa kupa u italijanskom ski centru Piancavallo,10.02.2014. gde sam nastupio u disciplini veleslalom i zauzeo odlično 16. mesto. Nažalost, nedostatak snega na našim planinama me je naterao da završne pripreme obavim u Austriji zajedno sa ruskom paraolimpijskom reprezentacijom.
Očekivanja su, ulazak u prvih 30 u obe discipline, što bi predstavljalo veliki uspeh imajući u vidu pehove koje sam imao u toku sezone
” - izjavio je Jugoslav Milošević naš reprezentativac, ulesnik predstojećih Zimskih paraolimpijskih igara u Sočiju.

Put Sočija kreće 2. marta 2014. u pratnji trenera Bojane Petrović i Generalnog sekretara Paraolimpijskog komiteta Srbije Bojana Jaćimovića koji će obavljati ulogu šefa misije na Zimskim paraolimpijskim igrama u Sočiju.

 

Galerija slika

Komentari