Vesti Aleksandr Horošilov i naredne dve godine na FISCHER opremi

Aleksandr Horošilov i naredne dve godine na FISCHER opremi

| 19.05.2015. | fischersports.com
Aleksandr Khoroshilov1411

Rusli alpski skijaš Aleksandr Horošilov će i naredne dve godine voziti trke na Fischer skijaškoj opremi. Ugovor između njega i Fischera je ovih dana potpisan. Kao jedini Rus i kao dugogodišnji član Fischer Race porodice konačno je u sezoni 2014/15 uspeo da se uvrsti u svetsku klasu alpskih skijaša.

31-godišnji ruski skijaš završio je trke u top 10 u svih deset slaloma sezone. Najznačajniji rezultati su bili njegovo treće mesto u Meribelu, kojim je osigurao i ukupno treće mesto u disciplini Slalom, plus njegova spektakularna pobeda pred 40.000 gledalaca u Schladming.

Racing Direktor Fischer-a Siegi Voglreiter je izuzetno zadovoljan: "To je sjajno kada sportista napreduje zajedno sa nama. Ono što ujedinjuje Aleksandra i nas je dugo putovanje zajedno sa brojnim usponima i padovima. Naša Racing porodica se drži zajedno, u dobrim ali i u manje dobrim vremenima, i kao što vidite, isplati se."

"Veoma sam srećan što ću skijati na Fischer opremi i u budućnosti. Fischer ski opremu sam koristio predhodnih devet godina i mi smo uvek zajedno radili neverovatno dobro. Ova sezone je bila fantastična i ja sam apsolutno oduševljen. San se ostvario i nadam se da ću nastaviti sa ovim uspesima iduće sezone" - rekao je izuzetni ruski sportista.

           Foto: fischersports.com


Galerija slika

Komentari