Vesti 22. INTERALPIN sajam u Insbrucku, 26-28. aprila 2017

22. INTERALPIN sajam u Insbrucku, 26-28. aprila 2017

Insbruck, AUS | 05.04.2017. | interalpin.at
interalpin2017 800x486

Ono što je počelo 1974. kao mala prezentacija opreme za skijališza održana tokom "Ski Slope" kongresa u mestu Igls nadomak Insbruka u Austriji, evolouiralo je tokom decenija u najpopularniji međunarodni sajm ALPINE industrije, opreme za skijališta i planinske turističke centre.

INTERALPIN sajam se održava svake druge godine, i postepeno, svaki put sa sve većim i većim btojem izlagača i poestilaca. Sada prdstavlja važno mesto susreta za celu industriju, sa izlagačima i posetiocima iz više od 80 zemalja sveta.

Ovogodišnji, 22. po redu INTERALPIN sajam se održava u Insbrucku od 26. do 28. aprila 2017. Na njemu će učestvovati preko 650 kompanija koje izlažu svoja nova dostignuća u industriji žičara, prezentuju sisteme organizacije i razvoja planinskih centara, opreme za uređenje skijaških staza, sisteme zasnežavanja, sisteme za čišćenje planinskih puteva, sisteme bezbednosti i spašavanja u planinama, ... a svi bi se jenom rečju nazvali Alpine industrija.

Pored sveobuhvatne ponude za zimske turističke centre, tu je i kompletna ponuda opreme za letnje sadržaje u planinskim centrima. Razvoj i trendovi u organizaciji gradskog prevoza u planinskim centrima su takođe vsžsn segment INTERALPIN sajma.

Cena dnevne ulaznice na sajam je 30eur, a trodnevne 70 eur.

Izložbene grupe sajma su:
- Instalacije za prevoz putnika
- Oprema za zasnežavanje
- Oprema za čišćenje snega za komunalnu i privatnu upotrebu
- Skipass karte, kompjuterski i pristupni sistemi
- Tehnički postrojenja za održavanje, negu i obeležavanje ski staza, staza za skijaško trčanje i klizališta
- Bezbednost, spašavanje i zaštita na planinama
- Gradilišta u alpskom regionima
- Komunikacija i oprema za monitoring
- Rekreativni sadržaji

Detaljnije: www.interalpin.at

 

Galerija slika

Komentari